Νέα

koukorinis_logo_2013ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ 50 ΧΡΟΝΙΑΑνοίγουμε σε λίγες ημέρες το νέο μας κατάστημα στο 1o  χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθήνας (δίπλα απο Τράπεζα Πειραιώς).

Ρουλεμάν, Ιμάντες, Καδένες, Τροχαλίες, Λιπαντικά, Στεγανά, Ηλεκτρομοτέρ, Μεταφορικές ταινίες, Όργανα μέτρησης

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ – ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ


 

SKF


Η εταιρία μας ως επίσημος συνεργάτης της SKF, εκτός από την πλήρη σειρά των ρουλεμάν , διαθέτει και :

  • Πλήρη σειρά SKF όλων των συστημάτων μετάδοσης ισχύος ,όπως : Ιμάντες , Τροχαλίες , Καδένες , Κωνικές πλήμνες κλπ.
  • Πλήρη σειρά SKF όλων των οργάνων μέτρησης και παρακολούθησης κάθε είδους βιομηχανικών γραμμών παραγωγής (Ηλεκτρονικά θερμόμετρα Laser , Ηλεκτρονικά όργανα ευθυγράμμισης αξόνων και τροχαλιών , Ηλεκτρονικά όργανα μέτρησης κραδασμών και δονήσεων , Όργανα ελέγχου διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος , Ενδοσκόπια , Θερμοκάμερες , κλπ.)
  • Πλήρη σειρά SKF όλων των εργαλείων συντήρησης (μηχανικούς & υδραυλικούς εξολκείς , γαντζόκλειδα , σετ άρμοσης και εξάρμοσης ρουλεμάν , κλπ.)

MTK + Bearings


Μετά από πολύμηνες δοκιμές των ρουλεμάν ΜΤΚ+ Βελγίου σε ποιότητα και αντοχή , η εταιρία μας αποτελεί από το 2010 έως και σήμερα βασικό συνεργάτη των εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαϊδας (ΑΗΣ Πτολεμαϊδας) , της Φλώρινας (ΑΗΣ Αμυνταίου , ΑΗΣ Μελίτης) , της Κοζάνης (ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου) και της Κομοτηνής (ΑΗΣ Κομοτηνής)


CODEX


Ακόμα μια στρατηγική συνεργασία του 2014 , με σκοπό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας , αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία της εταιρίας μας με την εταιρία CODEX , η οποία έχει έδρα την Σλοβενία    .

Η εταιρία CODEX δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ρουλεμάν και εδράνων , καθώς και χημικών διαφόρων βιομηχανικών εφαρμογών .

Η εταιρία ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ συμφώνησε στην αντιπροσώπευση της εταιρίας CODEX Πανελλαδικά , καθώς και στην ανάπτυξη δικτύου αντιπροσώπων στην Ελλάδα και Κύπρο .